viernes, 19 de diciembre de 2014

SIUM, AUDICIONS I CONCERT ORQUESTRA

Hem rebut estes notes de premsa de la SIUM : 

AUDICIONS : 

Interesant audició dels alumnes del departament de clarinet de l’Escola de Música de la SIUM.

  Interesant audició l’oferida pels alumnes del departament de clarinet el passat dimarts, 16 de desembre, al Saló Social de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes de la Valldigna. En total, van participar 26 alumnes de diferents nivells acompanyats pels professors responsables del departament: Sergio Bueso, Juanvi Llinares i José Luís Palomares.

Espectacular audició dels alumnes de trompa, trombó, bombardí i tuba de l’Escola de Música de la SIUM de Tavernes de la Valldigna.
  
L’auditori de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes de la Valldigna fou escenari,. El passat dimecres, 17 de desembre, de l’audició d’instruments de metall de l’Escola de Música protagonitzada pels alumnes de trompa, trombó, bombardí i tuba corresponent al primer trimestre del curs 2014-2015, sota la supervissió dels professors Gustavo Verdú (trompa); Daniel Gimeno (trombó) i Juan José Martín (bombardí i tuba).

Els alumnes de fagot de l’Escola de Música de la SIUM agraden en la seua audició.

  L’auditori de la SIUM (Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes de la Valldigna va acollir, el passat dimecres, 17 de desembre, l’audició que van protagonitzar els alumns de Fagot que prepara el professor Juan Francisco Torres.


L’Orquestra Simfònica La Valldigna obri la temporada de concerts 2014/15 a Benifairó
  L’Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna serà escenari, aquest dissabte, 20 de desembre, a partir de les 19:00 hores, del primer concert de la temporada 2014/15 de l’Orquestra Simfònica La Valldigna sota la direcció de Carlos Revert Espí. El programa que aquesta formació simfònica ha preparat per a l’obertura de temporada està composat per la “1ª Simfonia” de B. Kalinnikow en la primera part del concert. En la segona part interpretaran “Thaïs. Meditació” de Jules Massenet, amb la violinista Jéssica Sierra Estruch com a solista, a la que seguirà la “Dansa Baccanal” de Camille Saint-Saëns i conclourà amb “L’Arca de Noé” Poema Simfònic d’Òscar Navarro. La segona audició del primer concert de la temporada tindrà lloc el diumenge, 21 de desembre, a les 12:00 hores a l’Auditori de la SIUM de Tavernes de la Valldigna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario