martes, 9 de diciembre de 2014

Nota de premsa : QUÉ ÉS "COALICIÓ REFORMA DEMÒCRATA" ?

Haureu vist estos dies informació sobre el debat que propiciat per ERPV de Tavernes es va dur a terme Divendres Passat en la Casa de la Cultura, i a la que assistirem representants d'este partit, EU, PSPV, Podem, Compromís i Coalició Reforma Demòcrata, en nom de qui va assistir qui vos informa. 

No teníem pensat des de Demòcrates-UnitsxTavernes informar tan prompte sobre este projecte autonòmic, però les circumstàncies i en este cas el dit debat a què vam ser invitats com partit amb representació local però estimarem fer-ho ja amb la que serà la nostra marca autonòmica, ens porta a això i més per petició de diversos amics i afins al nostre partit que ens han preguntat per ella.

I no teníem previst parlar encara d'ella pel simple fet de que havia nascut, després d'un període de gestació, el mateix Dimecres de la passada setmana, és a dir, dos dies abans del debat,  en una trobada entre representants de varis partits locals amb moltíssimes afinitats i objectius comuns en lo supramunicipal, i que entenem que és necessari fer un pas més, fora de les nostres localitats, per a tindre pes en els àmbits superiors a l'administració local, i al mateix temps presentar als ciutadans de Castelló, València i Alacant una opció diferent als de sempre i a allò de sempre, com fem en les nostres poblacions. 

Estos partits que hem iniciat el procés inicialment som Demòcrates-UnitsxTavernes més altres amb varis regidors i inclús en governs en algún cas.

Han mostrat ja el seu ferm interés en unir-se tant partits que formen part de la Federació de Partits Independents de la nostra Comunitat, a la que perteneixem, com altres aliens i que compartixen la nostra idea, esperem, estem segurs, que prompte també este nostre projecte ja en marxa. També estan en qualitat d'observadors i fins la seua assamblea de principis de Gener els nostres amics de UnitsxValència amb la seua dotzena de consells locals. 

Com podreu observar els que ens seguiu des de fa un temps, el que perseguim és el projecte malograt que iniciarem a nivell autonòmic fa un temps alguns dels què ara conformem D-UxT, projecte que després d'este malograment donà peu al naiximent d'este nostre partit local,  i  que al cap i a la fi és part del que ens unix. El nostre objectiu més immediat és consolidar i ampliar la coalició, sense presses però sense pauses, per la qual cosa només entraran en ella aquells partits que siguen avalats per dos dels partits originaris, doncs volem prevalga la confiança entre nosaltres per damunt del creixer per creixer, i no ens passe com en dit malograt projecte. 

Així i tot es factible arrivem a les autonómiques amb repressentació local mínima en una vintena/trentena de poblacions i amb entre 20/25 regidors ja , alguns inclús en governs locals, amb el qual partirem amb una certa força i muscle politics.  

Així i tot som realistes i conscients que no es fàcil però tampoc impossible, per la barrera del 5% i la divisió provincial, aconseguir representació en 2015 en Les Corts, i també pel nefast sistema d'elecció, en les diputacions de Castelló i València, però no tant i per la força dels nostres companys alacantins, obtindre un diputat provincial en eixa diputación, i sobre tot consolidar-nos i créixer en les nostres poblacions, tindre forta representació en les Mancomunitats, per a nosaltres on haurien de residir els poders d'estes administracions provincials que només servixen per a col·locar i repartir diners entre els amiguets  

Tanquem per huí este article informatiu inicial i en sucesius dies publicarem les nostres bases fundacionals i els nostres principis ideològics, gràcies pel vostre interés, continuarem informant.

Signat, Enric Estruch i Ferrando, Secretari General de D-UxT.

2 comentarios:

  1. Muy buena iniciativa porque la unión hace la fuerza y las alternativas al PP que no solo sean de izquierdas o mucha gente les seguirá votando por no votar a éstas o se irá a la abstención o al voto en blanco lo que favorece a los populares.

    ResponderEliminar
  2. Esperem vore el vostre ideari, de moment la idéa de moment pareix molt bona, necessitem més alternatives que el que hi ha huí per huí.

    ResponderEliminar