viernes, 5 de diciembre de 2014

Nota de Premsa dels joves del PP sobre el Festivern

ELS JOVES DE TAVERNES CONDICIONATS PER OBTINDRE DESCOMPTE PER AL FESTIVERN, ELS FORASTERS, DESCOMPTES SENSE CONDICIONS

"L’alcalde Jordi Juan i el seu regidor de joventut s’ocupen i es preocupen dels joves, de tots els joves menys dels de  Tavernes"

En un comunicat, les Noves Generacions del PP de Tavernes han lamentat que el regidor de joventut, el nacionalista Josep Llacer, es preocupen més per aconseguir descomptes per als joves que no son de Tavernes, que per als propis joves de la localitat.

Recentment, les Noves Generacions de Tavernes havien demanat al govern que dirigeix Jordi Juan, de Compromís, que aplicara mesures per tal que els joves de Tavernes obtingueren descomptes al festivern, que tindrà lloc a la ciutat de Tavernes per celebrar la fi del 2014 i l’entrada al nou any 2015. Apuntaven que finançar a través dels pressupostos municipals una activitat que duu a cap una empresa privada ha de dur necessàriament un benefici per als joves de Tavernes, i els ciutadans de la localitat en general.

Els joves popular han explicat que la resposta a aquest preg, fou que aquells joves que mostren el carnet jove obtindran un descompte de 8 euros, una quantitat que seria acceptable si no fora pel requeriment. En opinió dels populars, fixant un descompte amb condicions el que s’està fent és excloure a gran part de la població de Tavernes. Per una banda, recorden que el carnet jove sols afecta a joves de entre 14 i 30 anys, i d’altra banda, que passa amb aquells joves que no tenen carnet?¨es queden sense descompte? .

Hem de tindre en compte que aconseguir la condició per obtindre un descompte suposa un cost més elevat que el descompte en sí, motiu pel qual no podem entendre com s’aplica aquest condicionant.

Les noves generacions es pregunten per què la regidoria de joventut s’ocupa més t’obtindré descomptes per als joves d’altres pobles, i aconsegueix que Renfe practique descompte sense cap tipus de condicionant a aquells que ens visitaran els últims dies de l’any i els joves de la ciutat es queden amb un descompte que per obtindre'l han de pagar, resultant l’entrada més cara. "És cert, l’alcalde Jordi Juan i el seu regidor de joventut s’ocupen i es preocupen dels joves, de tots el joves menys dels del Tavernes, els aconsegueixen descomptes a Renfe, els condicionen espais públics on poder dormir, els permeten acometre actes il·legals com son els botellons sense cap tipus de sanció, els permeten abandonar el municipi deixant al darrere brutícia per allà on han passat i els financen els concerts amb pressupostos municipals, en canvi, els joves de Tavernes ens quedem sense descompte, paguem i facilitem amb els recursos del nostre municipi que es celebre aquest festival, i ens sancionen si es beu alcohol als espais públics, sobretot a l’estiu... han assenyalat  els joves populars.

Al mateix temps, les noves generacions han reiterat la necessitat d’organitzar un event alternatiu al festivern, que compte també finançament municipal i contemple la diversitat musical i festiva dels joves vallers. No es admisible que per al festivern es dedique el 82,5% del presupost que va dirigit a joventut. En tres dies de festa no es poden dinamitar els diners que han de ser dirigits a la realització d'activitats durant un any amb els joves com a destinataris.

2 comentarios:

  1. I per als del poble majors de 30 anys tampoc hi ha descompte per al Festivern que cada any apuja el preu de les entrades encara que l'ajuntament cada any li dona més diners i facilitats.

    ResponderEliminar
  2. Les joves generacions estan a favor de beure alcohol a la vida publica: i ens sancionen si es beu alcohol als espais públics, sobretot a l’estiu... han assenyalat els joves populars.

    Vaja, vaja, no sabíem que vos agradara tant. Tant joves i que mal aneu.

    ResponderEliminar