viernes, 19 de diciembre de 2014

LLEGUIT EN LA PREMSA, varis

Las Provincias ens informa dels actes propis de nadal que es faran este cap de setmana, i en concret de les nadales de demà vesprada pel centre del poble, del que vos informem en article a part, i d'un sopar organitzat per l'esglèsia en Sant Pere.  

I el Levante ens parla de que les falles han tardat un any en cobrar la cabalgata,7.000 eurossegons l'Alcalde per culpa de Borràs, i que ACUDE rebrà cinq mil euros de les paelles i un obra de teatre, segons La Cotorra 4.000. 

Dir sols que un nou capítol de la guerra entre els ex-nuvis, ara a càrrec pel retràs en el pagament a les falles de la cabalgata. Afegir que no sabem de qui es la culpa, però lo del tetatre a favor de ACUDE ha tardat també 8 messos. 

19 comentarios:

 1. La publicació de La Cotorra és correcta. Són quatre mil -tal com s'informa- dels dos convenis firmats i que es refereixen al teatre i a les paelles.

  El Levante inclou en la informació el valor del conveni ordinari que són 1.000 euros, amb la qual cosa ACUDE rebrà 5.000 euros entre els tres, que també es correcte.

  ResponderEliminar
 2. Borràs diu que per a ell no era prioritari pagar a una asociació local com les falles. Sort que l'han fet fora del govern
  Quins pagaments eren prioritaris per Borràs? Seria interesant saber el seu criteri.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ho diu la mateixa Cotorra,prioritats de Serveis Socials. Tú que en penses,viure i menjar primer o festa?
   Acude és una ajuda als que cuiden malalts i La Cotorra no diu que també han tardat a cobrar fins ara. Per qué ho obvien? Continuem amb la batalleta de partits,quant no és el i tú més és el ha sigut culpa d'ells?
   Ja avorriu.

   Eliminar
  2. Que ho explique Enrique que ell ho sap perfectament. Iguals els de la Cotorra ni ho saben.
   Ja t'ho he dit més avall:cap explicació a anònims, i un pseudònim és un anònim.

   Eliminar
  3. Ho publiquen al seu blog i no ho saben? No sabia jo que el nivell fora eixe.
   Dels que voleu amagar la veritat no volem cap explicació,ni els anonims,ni els psedònims ni els lectors,entre altres coses perque no sabeu donar-ne.
   A més a més com ja queda tot explicat no cal que digueu res per no quedar en evidència,us la perdonem.
   Mira si he explicat poques coses a un anònim,igual igual que ja he dit més avall.

   Eliminar
 3. El titular del diari esta malament. S'ha de sumar com es diu després el conveni normal com a entitat.

  Dins ho diuen bé:

  La ayuda concedida asciende a un total de 5.000 euros. Esta candidad corresponde a la suma de las recaudaciones por la venta de los billetes de las paellas nocturnas celebradas durante las pasadas fiestas locales, que asciende a 3.200 euros, a la venta de entradas del espectáculo «André y Dorine», que tuvo lugar en la Casa de la Cultura, 800 euros y 1.000 del convenio ordinario.

  ResponderEliminar
 4. Molt de dir que paguen en 30 dies però a algunes associacions locals es paga amb molts mesos de retras sense cap motiu que ho justifique. Algo estava passant en els pagaments de l'ajuntament.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. A les empreses mai han pagat des del nostre Ajuntament a 30 dies (excepte a l'associació de bous). Ni abans ni ara. Només és el que marca la llei. La dels polítics,que molt altres vegades no donen exemple ni la compleixen. Ara,com molt als empresaris i proveïdors amics els paguen a partir dels dos mesos. A alguns fins i tot han aplegat a pagar amb diners dels contribuents interessos de mora només per fer-li la punyeta al proveïdor. Eixe és el Bloc.

   Eliminar
 5. L'alcalde diu ben clar en el Levante que Borràs no volia pagar a les Falles i Borràs ho reconeix.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Dis-ho tot. El per qué. O que ho diga l'alcalde si es que no ho diu al Levante. Cap polític sap mai dir la veritat sencera?

   Eliminar
  2. Firma amb nom i cognoms vertaders i t'ho explicarem.
   Quin dret tens tu que t'amagues darrere un pseudònim a demanar que t'expliquen les coses?
   Si ja ho sé: jo tampoc done la cara, però jo no demane a ningú res.

   Eliminar
  3. Karl Marx...o anònim?19 de diciembre de 2014, 21:55

   Com que no demanes? Que pose el nom perque m'expliques per qué són tan falsos i mitgesveritats els polítics no es demanar? Doncs demanes tú poc.
   Si et dones per aludit,d'ara endavant posat de pseudònim polític en comptes d'anònim i seré jo el que vaja explican-te coses.
   Que cara tan dura per no aclarir una cosa tan evident. Continua,continua fent eixa política de baratillo.

   Eliminar
  4. Però firmes o no firmes? Finalment li fas cas o no, i sino li'n fas és perquè tens algo a amagar, digo yo.

   Eliminar
  5. Tinc que amagar lo mateix que tú. Parlem de gestió política,del meu DNI o del sexe dels àngels?
   Una cosa és tindre temps lliure i altra ben diferent és malbaratar-lo.
   Enric estos són els que diuen que no deixes entrar per ací qualsevol. Li diu el mort al degollat.

   Eliminar
  6. Karl i l'altre, a ningú ens importa el més mínim les vostres baralles particulars pel que fins ací heu arrivat, talle el tema.

   Eliminar
 6. Tranquilos que antes de seis meses todos a cobrar, tanto lo pendiente del año pasado como lo del 2015. Bienvenidas sean las elecciones

  ResponderEliminar
 7. Això segur que es veritat. M'acaben de dir que l'ajuntament acaba de comprar una paella d'eixes especials que la poses al foc i fas euros. I ara faran euros per a pagar-ho tot.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Molt bo. Això es humor i no la mala fel que tens alguns.

   Eliminar