miércoles, 31 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

En el Levante huí no trobem noticies sobre Tavernes, però sí i de debò en Las Provincias, ni més ni menys que quatre i una d'elles amb polémica :

I es que un sindicat de la policía local denuncia que no està garantitzada la seguretat en el Festivern per manca d' agents, el que s'unix a la denuncia que fa el PP en l'article següent a este. A més trobem el tema, amb molt de retràs, dels 4.000 euros rebuts per ACUDE per varis conceptes, la promoció en facebook del valencià per part del Ajuntament mitjansant un concurs, i el fred que estàn passant els jovens que estàn acampats pel Festivern. 

Peocupant el tema de l'inseguretat en el festivern perquè no es permissible, primer la seguretat, esperem pel bé de tots que no passe rés i sobre tot que es solvente i no es torne a repetir, si fa falta que es contracte a forçes externes i ja parlarem de responsabilitats concretes si pertocara. 

De lo demés poc que dir doncs lo de ACUDE ja fa temps i es va parlar, sobre el fred que la gent jove ho aguanta tot i sobre la promoció de la llengua mai va de sobra.

Que passeu un bon cap d'any i ens vegem el divendres.

2 comentarios:

  1. El Bloc no diu res de la inseguretat?

    ResponderEliminar
  2. No hi ha bon rollo en la Policia Local i aixö està afectant a la nostra seguretat.

    ResponderEliminar