miércoles, 10 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

A voltes amb els pressupostos municipals que es debaten en una estoneta seguixen en Las Provincias, on reflexen discrepàncies sobre el tema que huí tratem en l'editorial i entre, com no, Borràs i Juan. 

I en el Levante reflexen que el bàsquet Tavernes no va poder culminar la festa amb una victòria, i que uns lladres han desvalijat un bar en la nostra ciutat.

I abdós compartixen les dades oferides pels hostalers de La Safor sobre que la majoría de turistes que han consumit darreràment ho han fet de menú ens destaca un periòdic, i l'altre que la despessa mitjana es de no més de 25 euros.

Sobre la noticia conjunta dir que seguim amb un turisme de baix consum però com està el pati que dure i a ell deguem dirigir els nostres esforços també i no sols a Fiturs i turistes extrangers d' alta capacitat económica com majoritàriament s'està fent, i més en el nostre cas amb nula capacitat hotelera. 

Al bàsquet dir-los que el que estiguen en eixa categoría ja es una victòria, ànims i endavant,  la nostra solidaritat i  el nostre apoio al hosteler desvalijat i ójala s'agafe i prompte als delinqüents, i sobre el tema dels pressupostos no cal afegir rés més açí, ja diguem i prou en altres articles i editorials. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario