martes, 30 de diciembre de 2014

JORNADA DE PORTES OBERTES DEL NOU ECONOMAT DE CÀRITES

Benvolguts amics  i amigues :
El passat dijous 23 d’octubre obrirem definitivament el nou Economat, situat al carrer sant Joan Baptista n. 37. Es per a Càritas Tavernes i tots els seus voluntaris una gran satisfacció aconseguir que amb el recolzament i treball de tots  hagem pogut obrir-lo.
En un principi el més important per a nosaltres, més que la inauguració,  era això : obrir-lo i poder atendre a les tres-centes famílies beneficiaries.
Ara és ja el moment d’inaugurar i tenim el plaer de convidar-vos el divendres 9 de GENER a partir de les 18:00 h. a la jornada de portes obertes, la benedicció i acte oficial serà a les 20:00 h.  
Es el moment de compartir el que entre tots hem aconseguit però, és també el moment de cridar una vegada més a la GENEROSITAT. Una vegada obert l’economat i finalitzades les obres, queda una cosa  molt important: acabar de pagar-les. Aquest és el motiu de continuar en la campanya encetada l’any passat: “Ajuda’ns a ajudar”. Necessitem la vostra aportació per tal d’una vegada sufragada la casa, destinar tots els nostres esforços al que realment és important per a Càritas: AJUDAR A TOTS AQUELLS QUE MÉS ENS NECESSITEN!
Tots aquells i aquelles que voluntàriament busqueu omplir les vostres vides de generositat i  voleu ajudar amb  el finançament de la casa podeu  ajudar-nos a ajudar.... fent un ingrés al nº de conter:
2038 – 6060 – 17  - 6000013373
( Casa Càritas  - TAVERNES )

MOLTES GRÀCIES !
BON NADAL
I

FELIÇ ANY NOU 

No hay comentarios:

Publicar un comentario