viernes, 12 de diciembre de 2014

ESTUDI DE PAISATGE, el proper dissabte segona passejada

Vols explorar de manera col•lectiva els significats i valors que la població atribueix 

al paisatge local mentre el recorrem?


Hem programat dues voltes o passejades, la primera va fer-se el dissabte passat 6 de desembre i la segona està prevista per a aquest dissabte 13 de desembre. Les passejades van pels carrers i camins del municipi a través de l’espai, urbà, agrícola, forestal i les seues transicions.


Per temes d’organització de l’activitat, si teniu ganes i penseu que podreu vindre a aquesta segona passejada cap al Clot de la Font ens agradaria que ens féreu arribar un correu-e a participa@tavernes.es i així podrem calcular més o menys quantes persones hi participareu.

Les passejades formen part del procés de participació de l’Estudi de Paisatge. Si voleu saber-ne més del procés i de la resta d’instruments que es troben a la vostra disposició per a participar consulteu la pàgina http://participa.tavernes.es/estudipaisatge/ dins del lloc web de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.


Volem copsar la percepció social del paisatge mitjançant l’experiència directa amb aquest. Volem conéixer quina és la percepció de les dinàmiques territorials i dels canvis complexos que es produeixen en el paisatge. I volem recollir quins són els reptes de futur d’aquest paisatge.

El dissabte 6 de desembre vam anar de la plaça Major al Racó de Joana i el Mirador de la Mediterrània. I aquest dissabte 13 de desembre anirem de la plaça 9 d’octubre al Clot de la Font. Per on anem ho decidim entre tots. Pot ser aquestes siguen dues de les rutes més clàssiques a Tavernes, però vos assegurem que l’experiència és diferent!

Eixirem a les 10h00 del matí i a hora dinar ja estarem en casa. Recordeu portar una càmera (pot ser la del telèfon mòbil), a més de calcer i roba còmoda, beguda, alguna cosa per esmorzar a meitat camí, etc. 

Sobre el que farem concretament durant la passejada vos ho contarem eixe mateix dia, però segur que serà divertit!

Els xiquets són benvinguts. I perquè no, els vostres animalets.


Vos convidem a mirar de prop !!!


1 comentario:

  1. Irrespirable l'atmosfera de Tavernes esta nit per la pudor a asfalt.
    Això no és part del paisatje?

    ResponderEliminar