viernes, 5 de diciembre de 2014

El Quadern informa, APPLICAT PRESSENTA EL SEU NOU PRODCUTE

Ahir per la vesprada i tal com vos informarem, es pressentà al públic en general l'aplicació per a mòbils de l'empresa vallera Applicat, denominat "Aplicació de La Valldigna", acte patrocinat per la Regidoría de Foment Local.

El regidor va destacar que l'Ajuntament apoia totes les ferramentes i demés que ajuden al comerç i empresses locals, el que va agraïr el repressentant de l'empresa Applicat, que va afirmar que el suport muncipal els ha ajudat a donar a coneixer i molt el producte i l'empresa.   

Es va explicar el producte
mitjansant audiovisual.

Excel.lent producte perquè no sols consistix en una guía comercial molt completa doncs facilita moltes dades del comerç o professional anunciat com els productes, horari,on està, ofertes ... sino que a més incorpora una agenda, teléfons d'interés, horaris de transports públics i noticies de La Valldigna o dels quatre Ajuntaments, molt seccionat tot per a facilitar l'us, i tot amb tan sols meregar el dit per la pantalla.

Enhorabona als jovens emprenedors al front d'esta empresa, que ja compta amb més aplicacions com jocs infantils pels que coneixes els animals, en valencià, castellà i anglés, o les farmàcies de la zona.

Els guanyadors dels premis sortegats entre els
assistents, junt al regidor de Foment Local Josep
LLàcer i l'empresari el valler Carles Meló . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario