viernes, 19 de diciembre de 2014

Editorial : ENDAVANT SENSE POR ALS OBTUSSOS DE MENT

Ja son varies les vegades que ens hem vist obligats a censurar comentaris que tracten de polititzar qualsevol acte, tant menyspreant actes o activitats a vegades tant sensibles com el tema de la violència de génere o el tema del accident del Metro de València, com altres d'interés col.lectiu com les Taules de Participació Ciudatana, actes de ONG'S, esportius ...
   
I s'han censurat per varis motius com son fer comentaris insinuant que si van més o mneys espectadors i burlant-se dels organitzadors per eixe tema, o bé menyspreant l'acte per ser privat però organitzat per una persona identificada ideològicament, o també per comentaris acussant a certes persones que senten la política de forma més o menys activa d'acudir a actes sense importar-los el fons, sols per a eixir en la foto. 

I pensem que eixes persones que fan eixos comentaris no poden ser més que persones pobres de ment que tan sols les dona com per a pensar que tot en esta vida es política, que viuen sols pensant que tot es fa i mou per ella, i que qualsevol ciudatà amb relació amb la vida política que acudix a actes ho fa per notorietat sense importar-li un bledo el fons.

I tal volta pensem serà perquè ells o els seus adorats dirigents sí ho fan, i van per interessos aliens al acte. I es evident que així es en alguns cassos, però no podem generalitzar, i que en altres es va perquè va inherent al càrrec de polític.  

Però que tinguen clar eixes ments obtusses que açí no els anem a donar pàvul perquè amb els seus comentaris ofenen i de debò a aquells que van, siguen açò o allò, polítics, o toreros, de cor, perquè els agrada, perquè els apetix o símplement perquè els va en el càrrec com a repressentants de la ciudatanía. 

I sempre hem dit que al polític en actiu li va fins cert punt en el càrrec la crítica política, però als que no ho son o sols com a oci va a ser que no tenen perquè aguantar impertinències pel que diguem.

Així que en endavant anem a procurar filtrar més i més estos temes, i animem a eixes persones com la que recénment ha propiciat que es done llum a un oblit, a aquella que des de bon matí va estar col.laborant en un event esportiu, a aquelles que participen de cor en Taules, associacions de tot tipus, ONG'S ... i a tantes i tantes i tantes com elles, que no els paren ni un milímetre estos fanàtics de lo seu amb ment obtussa, perquè son una minoría i amb l'espenta d'elles els demés podem gaudir d'eixos actes beneficiossos per a una gran majoría.

I a eixos el que hem dit  moltes vegades : Tila i bicarbonato, o com es diu en castellà, ajo y agua perquè no ens aturaràn, que els en el fons el que volen.  

2 comentarios:

  1. Enrique, no interesa lo que dices, segúramente porque los que habitualmente lo hacen son muchos de los que aquí meten cizaña, y porque tienes razón y no te pueden repliar .

    ResponderEliminar