martes, 25 de noviembre de 2014

Nota de premsa de NOVES GENERACIONS DEL PP

MANIFEST DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Des de Noves Generacions, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, volem, una vegada més, denunciar i alçar la nostra veu contra aquesta xacra.

La violència contra les dones és una de les més degradants violacions dels Drets Humans i continua progressant en l'àmbit global. Els joves i tots els espanyols en general, no podem ni devem tolerar aquesta trista realitat. Hem de posar tot el nostre esforç a eradicar la violencia de gènere.

En el que portem d'any 44 dones han mort a causa dels maltractaments, solament 14 d'elles havien denunciat. Són 44 motius més per a seguir lluitant i prenent mesurades per a eradicar aquestes lamentables pèrdues i aquesta forma de discriminació que encara persisteix en ple segle XXI.

Per primera vegada, Espanya compta amb una Estratègia per a l'Eradicació de la Violència de Gènere, que arreplega 284 mesures i més d'1.500 milions d'euros que ens situa com un país d'avantguarda.

El Govern ha reforçat la lluita contra la violència de gènere amb mesures com la revisió de la valoració del risc de les víctimes, l'ampliació de les competències dels jutjats de violència de gènere a nous delictes que inclouran el ciberacosament o el trencament de la condemna, la garantia de la presència d'efectius amb formació especialitzada en totes les Comissaries de Policia Nacional i llocs de la Guàrdia Civil o l'engegada d'una nova campanya “Hi ha Eixida 2014” dirigida especialment als adolescents.

Des de Noves Generacions considerem que totes aquestes mesures són passos que es donen cap a davant en el camí de l'eradicació de la violència, però que mentre hi haja tan sol una persona patint maltractaments no seran suficients. Per açò, tots els dies d'any, però avui especialment diem alt i clar que CONTRA EL MALTRACTAMENT TOLERÀNCIA 0.

1 comentario:

  1. Vergonyosa i manipuladora la nota.
    Tere Reig, secretaria de la comarca del PSOE en eixa materia: en los últimos tres años de gobiernos del PP, las partidas presupuestarias destinadas a luchar contra la Violencia de Género han sufrido recortes de hasta el 22%. l

    ResponderEliminar