jueves, 20 de noviembre de 2014

Nota de premsa de D-UxT sobre la darrera crisi de govern

Des de D-UxT volem manifestar que no havíem considerat prudent l'opinar fins al moment sobre l'última crisi del govern local, i no ho anem a fer i de moment sobre l'esborrany de pressupostos per a 2015 presentat per l'Alcalde i que tanta polèmica estan reportant, perquè seria temerari i populista quan no tenim dades suficients per a fer-ho amb serietat. 

I sobre el que està passant al voltant d'estos dir que ens pareix que són més les diferències personals i les faltes de voluntat unides a un politiqueig pur i dur a què ens tenien acostumats però fins ara entre govern i oposició, el que separa els socis del govern més que el fons del pressupost en si, per la qual cosa els demanem altura de mira i que no anteposen els seus interessos polítics al bé comú, es deixen de reprotxes i acosten el muscle per a tirar endavant uns pressupostos realistes, amb visió de futur i sobre un projecte de ciutat ciutat concret.

I sobre els pressupostos ja opinarem quan tinguem base per a això, de moment només dir que pensem que igual que s'ha trobat una solució per al col·lector pensem es pot trobar també amb voluntat per al mur de defensa de Vergeret, pensem que abdós obres són vitals i urgents per a la nostra ciutat, i al mateix temps poder invertir en les altres necessitats de la nostra ciutat. Però pensem que falta això, voluntat, i sobra politiqueig i personalismes, esperem es superen pel bé de Tavernes.


2 comentarios:

  1. Està molt clar Enrique. Teniu tota la raó amb el vostre posicionament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Alguien con trellat, seguid así Enrique que ya tenéis mi voto y lo tendréis de mucha gente más porque Tavernes necesita un poco de sosiego y de menos personalismos y politiqueo y eso sólo lo pueden hacer los que no dependen de órdenes de más arriba por intereses políticos como pienso sucede ahora aquí en este tema.

      Eliminar