miércoles, 12 de noviembre de 2014

LLEGUIT EN LA PREMSA, varis

El tema de la refinanciació de préstecs que ja tractarem ahir, junt al recordatori del Alcalde de la prohibició de deixar trastos al carrer i el servici municipal que es prest aper a reitar-los, junt a un tema que volem comentar com es una jornada en la FP de emprenedurisme son els temes de caire local que podem llegir huí en Las Provincias, mentres que en el Levante apareix un tema comarcal que ens afecta, com es la denuncia dels socialistes saforencs de que el estat ens discrimina en els seu pressupostos generals.

En quant a l'empreneduría ens pareix acertat acostar-ho al alumnat doncs la pressèn d'este ha sigut ninguna en els actes en que hem estat, i en quant a la discriminació hi ha i ben grossa : Ni diners per al Vaca, ni per acabar de desdoblar la Ap-7, ni per al trens Gamdia-Denia, ni ... per a rés de rés.   

      

Tavernes contracta cinc joves més dins del Programa de Foment d’Ocupació Salari-Jove (Safor Informatiu)

El regidor de Foment Local de Tavernes, Josep Llácer,ha confirmat que el SERVEF ha concedit l’ampliació d’una subvenció a l’Ajuntament dins del Programa de Foment d’Ocupació Salari-Jove.  Josep Llacer ha indicat que “l’augment de la subvenció  permetrà contractar cinc joves més, a mitja jornada, a banda dels dos a jornada completa que ja havíem anunciat dies arrere”.


Els joves contractats seran menors de 30 anys, hauran de tindre un títol universitari, una  formació professional de grau superior o un títol oficial reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat que l’habilite per a l’exercici professional. Els joves treballaran en els departaments municipals per a adquirir la pràctica professional amb vista a futurs llocs de treball a través d’un contracte de pràctiques.
La selecció es realitzarà  entre els candidats proposats pel Servef de Sueca a l’Agència de Foment Local mitjançant la corresponent oferta d’ocupació. Les persones interessades han d’estar degudament inscrites com a demandants d’ocupació en els llocs sol·licitats. No s’hi poden inscriure després que l’Agencia de Foment Local haja presentat l’oferta genèrica d’ocupació.
Les places oferides són per ocupar un lloc com a treballador administratius d’arxius i/o biblioteques; tècnic en sistemes microinformàtics; tècnic en informació turística; animador sociocultural i monitor i animador esportiu.

1 comentario:

  1. L'emprendeduría està seguent un absolut fracàs i no és d'extranyar amb tant de copia i pega i demés.

    ResponderEliminar