sábado, 22 de noviembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Llegim en Las Provincias sobre la pressentació del Plà Paissajistic, i d'altra noticia que ens afecta com es la denuncia a que a nivell comarcal fa el PSPV sobre la manca d'inversions del govern central en la nostra comarca.

Pel seu costat en el Levante ens parla del fútbol local i dels diners rebuts pel Plà d'ocupació.

Poc que comentar, sobre la manca d'inversions es algo que estem denunciant per desgràcia reiteràdament, sobre el Pla piasajistic animar a participar actívament en la seua redacció entrant a la web i omplint l'enquesta, i sobre el Plà d'ocupacoó benvingut siga i que es repetisca perquè de llum de moment sols en casa dels que diuen que comença a vores, per ací no se'n veu ni una mica per molt que diga Rajoy i amiguets, i l' única que tenim, l'elèctrica, ens costa cada dia més i més cara. 

Afegir per la nostra part i per la seua importància, la nota vista en varis mitjans sobre una subvenció rebuda de la Consellería d' Economía, Turisme, Industria i Ocupació de 272.000 euros que junt a 50.000 més que aporta l'Ajuntament seviràn per a contractar durant 6 messos a 36 persones per a treballar en tasques de revalorització dels recursos turístics i naturals de la nostra ciutat.

1 comentario:

  1. ENS PREGUNTEN COM ES POT PARTICIPAR : Entres en la web participatavernes.es i ahí busques en "Noticies" l'epìgraf del pla i dins d'este es pot omplir una enquesta, qüestió d'uns vint minuts, que el rpegunta sobre molt de temes referents a poble, platja i entorn natural de Tavernes.

    ResponderEliminar