sábado, 1 de noviembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA : De panells saludables, nitxols,i esports i tv valenciana

Donada l'entrada en vigor de la nova llei de propietat intelectual que pena amb un cànon i amb sancions a qui copie sense autorització part de certs periòdics, en endavant tractarem de copiar el menys possible i sols comentar allò que es cride l'atenció dels periòdics amb noticies locals.

Així, en els dos peròdics que normalment comentem trobem que el PP denuncia que sols queden nitxols en el cementeri per al 2015, supossem no tardarem en rebre la nota de premsa i si es al llarc del matí vos la penjarem, a partit de migdia festa donc se'n anem de parranda . Així que a cuidar-se no ens quedem sense soterrar. 

Per altre costat en el Lecvante trobem la noticia de l'instal.lació de panells que assenyalen rutes saludables en el Parc dels Vents . De pas podríen cuidar un poquet més els parques de la població, doncs alguns com el del Molló estan abandonadets. 

Per lo demés petició d'unitat del president del básquet per a remontar la mala ratxa de començament de temporada i algo de fútbol.

I en la premsa digital autonómica trobem que el consell ha otorgat llicència a una altra cadena privada per a que emetra a nivell autonómic . Que voleu que vos diga, esperem que no siguen massa massa amiguets del govern, de Rus si ho és, i siguen plurals i en valencià , però del que ens arriva per mig d'un company de lluita política que treballa per a este grup, va a ser que ... ja ho vorem, l'altra , Mediterràneo TV, de valencià ... 
  
Des de Quadern seguirem lluitant per una rtv pública i en valencià . 

1 comentario:

  1. El cementeri també està abandonat. És el fruit de 3 anys de govern de Jordi Juan.
    No han invertit res i ara es veuen els efectes.
    No més em faltava saber que s'ha acaben els nixos del cementeri.

    ResponderEliminar