martes, 11 de noviembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, col.lector de la platja

Huí llegim en el Levante dos artículs que parlen el primer sobre que el govern debatix possar fí a les inundacions en la platja, doncs segons el periòdic el grup socialista plantetja incluir 800.000 euros en el capítol d'inversions del pressupost per a 2015 doncs per a Borràs es un obra estartégica, mentres el Bloc demana temps per a meditar-ho. I en el segon es describix que passa en quant cauen apenes 20 litres.     

Està clar, som nosaltres qui creem polémica i volem ficar llenya inventant-nos cosses que no hi han ... o es que també es este el motiu de que el periòdic ho traga de nou huí, crear polémica, serà cossa de tots en una confabulació judeo-massònica contra Jordi. 

Sols afegir que com ja hem dit pensem que en les voreres i altres es poden fer apanyos fins el proper any, mentres que les inundacions son greus i d'urgent solventar. Esperem que Bloc-Compromís no tinga que meditar-ho massa i vegam l'obra començar per fí.


MARTES, 11 DE NOVIEMBRE DE 2014, GENTE DE LA SAFOR

Tavernes solicitará la refinanciación del préstamo a proveedores


El Ayuntamiento de Tavernes solicitará al Ministerio de Hacienda la refinanciación del préstamo a proveedores. El alcalde, Jordi Juan, ha iniciado el expediente para pedir ofertas a las entidades bancarias con el objetivo de ahorrar carga financiera y destinar dicho ahorro a disminuir...
Bona noticia, també traguem lo bo diguen lo que diguen alguns. 

2 comentarios:

  1. Borràs pensa en el futur de Tavernes i Jordi pensa en la proximitat de les eleccions.
    Em quede amb la proposta de Borràs.

    ResponderEliminar
  2. Ni Borras ni Jordi es poden vore.

    ResponderEliminar