jueves, 13 de noviembre de 2014

La SIUM informa : ACTES SANTA CECILIA PER A ESTE CAP DE SETMANA

La SIUM de Tavernes de la Valldigna celebra la festivitat de
 santa Cecília del 14 al 23 de novembre

La Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna celebra, des del 14 fins el 23 de novembre, diferents actes en honor a la patrona de la Música santa Cecília. La programació començarà el divendres, 14 de novembre, a les 19:00 hores amb un passacarrer per a recollir els músics que s’incorporen a la disciplina de la Banda Jove passant així a formar part, com a membres de ple dret, de la SIUM. Després del passacarrer, que conclourà al Musical, es procedirà a un concert protagonitzat per la Banda Infantil, rere la qual intervendrà la Ventolin’s Band (banda de veterans) i finalitzarà la Banda Jove que anirà rebent, un a un, als seus nous components.

El dissabte, 15 de novembre, a les 08:00 hores està previst el Quadrangular de Futbol en el que s’enfrontaran els equips: Metall, Fusta, Percussió i Corda. Posteriorment tindrà lloc un esmorzar al Bar Musical que donarà pas al Campionat de Truc. A les 14:00 hores, els músics gaudiran d’un dinar denominat “Guarrindongada Musical” al Saló Social de la SIUM. Per la vesprada es rependrà el Campionat de Truc i a les 19:00 hores està previst un passacarrer que recorrerà la zona Noroeste de la població i acabarà al Musical amb el sopar y festa posterior junt als socis de l’entitat.

El diumenge, 16 de novembre, a les 11:30 hores, tindrà lloc el Concert de santa Cecília a càrrec de la Banda Simfònica que, en la segona part, presentarà als nous membres de la plantilla. En acabar, tindrà llloc un dinar a base de “Coca de Mestall” una popular i tradicional vianda vallera per als dijous i diumenges de l’hivern. Per la vesprada es rependrà la competició de Truc.


 PEU DE FOTO: la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna al Palau de la Música de València.

1 comentario: