miércoles, 26 de noviembre de 2014

Foment Local, CURS SOBRE VENTA ON-LINE DE PRODUCTES AGRÍCOLES

Interessant jornada formativa la portada a cap este matí en el Braç Treballador sobre venta on-line de cítrics, eines i cassos d'éxit, impartida pel consultor Pere Cremades, organitzat per la Regidoría de Foment Local i moderat per Pau Pèrez de Euramsafor, tot dins de les activitats mensuals del II Cicle d'Economía i Territori.

Així i després de la pressentació del acte a càrrec del regidor Josep LLàcer i de Pau Pérez, ha prés la paraula el ponent antecitat que d'una forma pràctica i ajudat d'audiovissuals ha explicat com montar un negoci on-line d'este tipus, començant com constituïr qualsevol empresa de qualsevol tipus i forma, seguit de com iniciar-la en on-line, intervenint actívament els pressents que explicaven les seues propies experiències.

Han assistit al curset 17 persones de tot tipus de caires tant per edat com per ocupació : Des de llauradors en actiu, a alguns professionals d'altres camps com el sanitari o el de la construcció, aturats, persones amb negocis ja en marxa de venta a distància però no on-line, o jubilats, tots ells amb inquietuts de com defendre millor els seus productes agrícoles fruit d' explotacions familiars o negocis ja funcionant. Enhorabona una vegada més al regidor per este cicle tan interessant i estarem atents als següents.

I esta vesprada i demà vesprada en l'escoleta de la platja curs del Centre de Dessenvolupament Turític sobre potencialitats turístiques de La Valldigna, i en concret i este any sobre senders i rute, com anem a assisitir informarem demà amb detall. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario