miércoles, 26 de noviembre de 2014

Els comerços de Tavernes llancen la campanya “En novembre, tindre la TARGETA VALLDIGNA VIP té premi”

Els comerços adherits a la TARJETA VALLDIGNA VIP tornen a prendre la iniciativa per a fomentar les compres del comerç local, llançant la campanya “En novembre, tindre la TARGETA VALLDIGNA VIP té premi”, que consisteix en premiar amb un regal els clients que ja disposen de la targeta que tan bona acceptació està tenint entre els veïns.
La campanya va començar el passat dia 14 de novembre, que és quan es va entregar el primer premi, i des d'aleshores s'està entregant un regal cada dia, com ara: sessions de massatge, tractaments capil·lars, bruses falleres, mantes, camisetes, jaquetes, complements, moda infantil, bosses d'esports, sessions de fotografia professional, tractaments de salut, sopars per a dos persones, revisions bucodentals, etc.
Fins al 30 de novembre s'estaran repartint premis pel carrer i comerços, entre totes aquelles persones aleatòries que, en demanar-los la targeta, la tinguen i la mostren. Llavors podran elegir un dels sobres tancats que contenen els regals que cadascun dels comerços participants ha oferit, sense cap tipus de sorteig, ni condició prèvia o posterior. Simplement, si mostren la Targeta Valldigna Vip, el premi està garantit.
Cal recordar que els establiments adherits a la Targeta Valldigna Vip són comerços que, amb iniciativa i visió de futur, han apostat per donar vida, impuls i dinamisme econòmic aplicant als seus productes i serveis descomptes i promocions especials en plena temporada i anticipant-se a les rebaixes, i ara, a més, han decidit premiar la fidelitat dels seus clients amb aquesta campanya promocional.
La TARGETA VALLDIGNA VIP és gratuïta, sense quotes ni despeses de manteniment, ni cap cost per utilitzar-la, i es pot utilitzar en qualsevol dels comerços adherits, com ara: Cèsar Esports, Òptica Elsa, Mollaro Moda, Bambolina, Comunica't Valldigna, Clínica Dental Beta, Roba Menuda Mayoral, Clínica JJ Boscà, Fajhul's Bosses i Complements, Menjars Ca Saoret, Foto Vídeo Ramón, Perruqueria Génova, Felis Indumentària, Dissenys Marga Noguera, Construccions Emilio Ahulló, Centre d'Estètica Espai Únic, Moda Infantil Bubble Kids, etc.

2 comentarios:

  1. I on es pot conseguir la tarjeta?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Te pots informar en qualsevol dels comerços associats que apareixen al final del artícul.

      Eliminar