jueves, 13 de noviembre de 2014

Editorial : EMPRÉN QUE ALGO QUEDA

Llegim en la premsa i en la web municipal dos noticies sobre Foment i en concret d'ocupació i empreneduría dirigit a jovens que ens pareixen possitives.

Una, o unes perquè realment han segut varies, ens parlen de contractes a gent jove per un costat en pràctiques de tipus administratiu en la mateixa administració local, dos a jornada completa més cinq a mitja jornada, destinats a jovens amb formacions diferents, tot açò a arrèl del Plà d'coupació.  

Així uns jovens podràn accedir per primera vegada a un lloc de treball i per altra part seguir formant-se, esta vegada de forma pràctica

L'altra es que huí pel matí s'acostarà el Plà d'Empreneduría a les aules mitjansant una jornada en el IES Valldigna on assitiràn així mateix alumnes del altre IES i de la Academia Almi, tots ells de Formació Professional. En la jornada i segons paraules del Regidor LLàcer  "els assistents van a aprendre a eliminar barreres culturals, emocionals i perceptuals que incideixen en la creativitat i usar la creativitat pròpia per a generar noves idees empresarials. També es donarà a conéixer als participants les principals fonts d'idees empresarials així com productes i serveis innovadors". 

I açò ens pareix molt possitiu perquè com sabeu hem estat i seguirem participant actívament en tots aquells actes en que hem pogut sobre la matèria, inclús en el Campus Universitari de Gandia, i hem pogut observar que desgraciàdament l'interés entre la gent jove ha segut pràcticament nul, quasi quasi inexistent : Un poquet en el Campus i poc més, perquè l'assistència de jovens als actes en la nostra ciutat ha segut ningún, a vore si acostant-los el tema a les aules on estudien i es formen prenen interés.  

I si ens deixa li recomenem al senyor Llàcer seguisca incidint per eixe camí, el pràctic, perquè el teòric ha segut interessant però no precíssament per a qui més deuría, i sòls alguns jovens aturats han tingut un poc d'interés, no masa tampoc per desgràcia, en les activitats teòriques.

I si ens deixa també li recomenem que més messures i activitats pràctiques per a donar a coneixer el Viver d'Empreses perquè la setmana de portes obertes va ser un absolut fracàs i seguix seguent un gran desconegut.    

Vegem i per contra del que pensen altres, voluntat i ganes en Llàcer de fer cosses però el camí no està seguent encertat al nostre pareixer, esperem que canvie per a bé i pel bé de tots els nostre jovens i contra eixa lacra que es l'atur en general i el jovenil en concret. 

2 comentarios:

  1. Per què fan l'anunci de contractaciò 2 dies abans d'acabar el termini?

    ResponderEliminar
  2. Pienso que en el tema del Viver se debería acercar éste a las aulas también, mediante unas charlas en horario lectivo y por tanto obligatorio porque los jóvenes son muy dejados, en los IES y similares a las que se están haciendo en otros lugares y a los que efectívamente y por lo poco que yo he ido, no asisten los jóvenes.

    ResponderEliminar