domingo, 9 de noviembre de 2014

Article d'opinió : PACO TEODORO, EIXE HOME EXTRAORDINARI

De vegades dubte de la meua fe, i més en moments com aquest quan et qüestiones el sentit i la injustícia de la vida. Escric estes paraules amb dolor i molta tristesa, no hi ha paraules per expressar qui era eixe home tan extraordinari, eixa grandíssma persona.

Una de les moltes fotos de
Paco sobre LaValldigna
Hi ha persones que deurien ser eternes, amb el seu exemple ens donen a conèixer la bondat i l’amor desinteressat, i doten del seu vertader significat les paraules abstractes com altruisme i proïsme.

Paco ha dedicat la seua vida als demés, ha ajudat tothom, sense importar-li qui eren, ni el temps que dedicava o les hores de descans que es perdia. La seua càmera ha immortalitzat infinitat de moments, centenars de persones. Sempre recordaré eixes visites sobtades que em feies a la Mancomunitat de la Valldigna o eixes rialles fent-nos un café, o parlant de l’orgullós que estaves de Carolina i David al teu despatx,  o quan càmera en mà i cotxe amunt i avall vàrem fer el primer calendari de la Valldigna (La iconografia mural en cerámica).

Paco donava i donava, esforç i temps, i el que fera falta, i mai res demanava a canvi, res. Què diferent seria el món si tots fórem com ha sigut Paco!. Per això m’atrevesc a dir que ell ha seguit totalment l’exemple de Crist nostre senyor, donant-t’ho tot sense esperar res, i fent les coses amb estima.

Paco ha sigut més que una gran persona, ha sigut un àngel a la terra, d’eixos que Déu ens regala de tant en tant, i tal vegada la seua missió ací ha acabat, però des d’allà on estiga segur que també ens ajudarà a saber viure sense ell físicament.

Tots tenim a Paco al nostre cor i així serà per sempre. Si hi ha un cel, de segur que tu estàs en un lloc privilegiat. Paco, un últim favor, sé que no fa falta que t’ho demane, però cuida dels teus des d’allà on estigues.

Ànim família.

Descansa en pau amic meu, has estat com un pare per a mi.

Àlex Vercher i Grau

No hay comentarios:

Publicar un comentario