lunes, 27 de octubre de 2014

LA TARGETA DELS COMERÇOS DE TAVERNES TOT UN ÉXIT

L'aposta dels comerços i la Regidoria de Foment Local de Tavernes per la targeta comercial Valldigna Vip comença a donar els primers fruits

Fa poc més d'un mes, comerciants de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració de la Regidoria de Foment Local, encapçalada pel regidor Josep Llàcer, llançaren la targeta comercial Valldigna Vip, primera iniciativa en la Valldigna per a potenciar els comerços locals amb les mateixes eines que fan servir les grans superfícies comercials per a fidelitzar els clients i incrementar les vendes.

Esta targeta ja ha començat a donar els primers fruits, amb uns resultats més que notables, atés el poc temps que fa que s’ha posat en funcionament. Ja són vora 600 els veïns que han acudit als comerços adherits per a sol·licitar la targeta Valldigna Vip, dels quals més de 200 ja l'han feta servir, amb unes compres per valor d'uns 14.000 euros.

El regidor Josep Llàcer ha assenyalat que "des de l'Ajuntament de Tavernes donem suport a totes les iniciatives per a fomentar el comerç local. Seguirem fent campanyes i activitats de promoció del comerç de Tavernes i recordant als nostres veïns que comprar en els comerços de la ciutat és la millor opció per a fer poble".

Cal destacar que tots els comerços adherits actualment estan fent un gran esforç personal i econòmic per al foment del comerç i l’economia local, ja que estan aplicant als seus productes descomptes i promocions especials en plena temporada i anticipant-se a les rebaixes. Tot això amb una clara vocació d'ajudar els veïns en un temps en què l'economia de la gran majoria de famílies necessita, i agraeix, un alleujament en les despeses. Són comerciants que, amb iniciativa i visió de futur, han apostat per donar vida, impuls i dinamisme econòmic al comerç local i a la ciutat, amb un clar esperit de fer i ser poble.

Quant a la targeta Valldigna Vip, val a dir que no és una targeta de pagament ni de crèdit. Els titulars gaudeixen d'avantatges exclusius: descomptes, ofertes i promocions especials, participar directament en sorteigs, disposar d'un millor servei, rebre detalls personalitzats, etc. És totalment gratuïta, sense quotes ni despeses de manteniment, ni cap cost per utilitzar-la; es pot fer servir indistintament en qualsevol dels comerços que en disposen.

Amb la targeta Valldigna Vip, com més compres en els comerços adherits de la Valldigna més guanyes/estalvies, sense fer res, solament les compres habituals. I, a més a més, utilitzant-la s’està contribuint a fomentar el comerç i l’economia local”, ens comenta el seu promotor, Raül Gil.

En estos moments són 16 els comerços adherits, i és ben cert que cada dia seran més el comerciants que s'animen a adherir-s’hi, en comprovar la bona acceptació que té entre els veïns de la Valldigna, que no paren d'acudir als comerços a sol·licitar-la, davant els bons resultats comercials que s'estan donant des de l’inici.

Els comerços on actualment es pot aconseguir i fer servir la targeta són: César Esports, Bambolina, Clínica J.J. Boscà, Clínica Dental Beta, Mollaro Moda, Roba Menuda Mayoral, Felis Indumentària, Dissenys Marga Noguera, Foto Vídeo Ramón, Fajhul's Bosses i Complements, Construccions Emilio Ahulló S.L., Menjars Ca Saoret, Génova Perruquers, Comunica't Valldigna, Òptica Elsa i Centre d'Estètica Espai Únic.

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario