viernes, 31 de octubre de 2014

Article d'opinió :. I ARA COM A UNITS

DIARI VALLDIGNA: "Units encara no s'han presentat a les municipals, però des del blog d'Estruch li estan enviant pildores dia si i dia també, amb l'esperança de minvar la seua pujada en vots i tractar de traure profit de la davallada dels dos grans partits en decliu, PP i PSOE i convertir-se en el partit bisagra en 2015". 


De Units mai es rebrà una crítica per politiqueig pur i dur, no estem ací per a això. ho estem perquè pensem que no tot s'està fent bé, que es poden fer les cosses d'altra manera, sobre tot sense tanta crispació entre govern i opossició i més arrimant el muscle tots, i eixe es un dels nostres principals objectius, a més de portar endavant el programa en el que creguem i que serà donat a coneixer en el seu moment.

I si Jordi puja o baixa no serà per la crítica que li pugam fer uns o altres, ho serà pels seus mértis o demérits,  I el mateix en quant a PP i PSOE, ho serà pels seus fets i si Units traguem d'això profit serà perquè els vallers entenen que algo poderem fer pel bé de Tavernes, si no el nostre vot se'n aniría al blanc o a l'abstenció.      

Així que amb Units que es compte sempre per al bé del nostre poble i dels valencians en general, mai direm no perquè el nostre objectiu es el millor per a estos, i quant cregam que tot està bé, tal i com hem arrivat se'n anirem doncs ni vivim ni pretenem viure de la política : Som un moviment sorgit dels descontent ciudatà ja reflexat en les darreres eleccions locals, i estarem ahí mentres siga necessari, ni més ni menys. 

Signat , Enric Estruch i Ferrando, Secretari General de Demòcrates-UnitsxTavernes

1 comentario:

  1. Y por eso vais a contar con mi voto y con el de muchos valleros hartos de tener que ser de unos o te califican de ser de los otros : Somos d'enmig y cada día mas.

    ResponderEliminar